top of page
201125 EvdB (5) transparant_edited.png
Skyline Culemborg.png

Van bankieren naar veranderen

Vanuit een bedrijfskundige en commerciële opleiding ben ik in aanvang opgeleid tot bankier en financieel adviseur. Daardoor heb ik ruime ervaring opgedaan in de bediening van zowel consumenten als zakelijke klanten. Al snel richtte ik mij op wat beter kon en heb ik mijn aandacht verlegd naar productontwikkeling en marketing. Zo wilde ik mijn klanten nog beter van dienst zijn. Vanaf medio jaren 90 ben ik me bezig gaan houden met verandermanagement en ICT. Twee componenten die onontbeerlijk zijn voor effectief veranderen; Innoveren van binnenuit de organisatie.

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam in de commerciële economie. In dienst van ABN AMRO en Achmea heb ik sinds 1988 tal van grote verandertrajecten begeleid. in 2007 vestigde ik mijzelf als interim-manager en zelfstandig consultant. Voor gerenommeerde opdrachtgevers in de bank- en verzekeringswereld heb ik diverse projecten met succes begeleid.

Daarnaast ben ik actief lid van de Rotary in Culemborg, momenteel in de functie van voorzitter van Rotaryclub Culemborg. De Rotary bestaat uit leden die hun sporen verdiend hebben op het gebied van ondernemerschap en leiderschap. Samen doen zij aan kennisuitwisseling, runnen zij een aantal lokale maatschappelijke projecten en doen zij aan fondsenwerving. 

 

Ik breng mijn vrije tijd graag door met mijn kinderen, familie en vrienden, daarnaast actief in lokale projecten met een maatschappelijke betekenis. Ik heb la een tijdje crossfit ontdekt om fit te blijven en heel eerlijk, ook om op mijn gewicht te letten. 2 of 3 keer in de week naar de sportschool. Mijn drive is de volgende: Of je nu leeft in een gezin, in een bestuur van vrijwilligers zit of een groot ICT-project moet uitvoeren: je doet het samen en je bouwt op elkaar. Oprecht luisteren en er zijn voor elkaar. Motivatie en ambitie werken hierbij aanstekelijk en brengen een mooi groepsdynamiek teweeg. Succes is grotendeels maakbaar. Overal waar mensen samenwerken, zijn dat dé succesfactoren!”

bottom of page